Η Castañer  παρουσιάζει τη νέα SS21 συλλογή εμπνευσμένη από τα 60s  

Η Castañer  παρουσιάζει τη νέα SS21 συλλογή εμπνευσμένη από τα 60s  

03/04/2021

Μεταξύ της Castañer και των espadrilles υπάρχει μια μακρά ιστορία αγάπης που ξεκίνησε το 1927! HCastañer σέβεται και διατηρεί τις ίδιες αξίες και παραδόσεις από τότε που ξεκίνησε, ενώ από την επαναστατική δεκαετία του '60 οι espadrilles απέκτησαν το εμβληματικό τους καθεστώς ως καλοκαιρινά παπούτσια. 

Για την Spring-Summer’21, ο ισπανικός οίκος δίνει φόρο τιμής στην εποχή εκείνη, σύμβολο της ελευθερίας και της άνθισης που προκάλεσε μια από τις σημαντικότερες αισθητικές και πολιτιστικές επαναστάσεις της σύγχρονης εποχής. 

Λόγω αυτού, η νέα συλλογή της Castañer είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που έχουν συνεισφέρει με την τέχνη τους: είτε μέσω κάμερας, βιβλίων ή τραγουδιών, είτε συμμετέχοντας στο φεμινιστικό κίνημα. 

Giorgia O ́Keeffe, Janis Joplin, Brigitte Bardot, Yoko Ono, Bod Dylan, Jane Birkin... 

Μια μεγάλη λίστα icons που έχουν εμπνεύσει μια πραγματική καινοτόμο συλλογή σε μεσογειακά χρώματα, πλούσια σε υφές και υλικά (γιούτα, λινά, δέρμα, τρυπημένα υφάσματα, πλεκτά). Επίσης πλούσια σε λεπτομέρειες, όπως διακοσμητικά, ρίγες και μοτίβα λουλουδιών με κεντημένα χειροποίητα. 

Μοναδικά παπούτσια κατασκευασμένα από τα εξειδικευμένα χέρια των τοπικών τεχνιτών που είναι επίσης υπεύθυνοι για το περιβάλλον. 

Όλες οι espadrillesCastañer παράγονται με βάση υλικά μακράς διαρκείας και πιστοποιημένα προϊόντα όπως η κόλλα και τα χρώματα με βάση το νερό, όλα 100% φυσικής προέλευσης. 

Αυτή τη σεζόν τα γήινα χρώματα ξεχωρίζουν σε μια πιο μεσογειακή συλλογή που θα αγαπήσουμε. 

Αυτό το καλοκαίρι η Castañer παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με το Αγγλικό εμβληματικό brand Paul Smith. Οι πιο δροσερές ρίγες της βρετανικής δημιουργικότητας φέρνουν επανάσταση στα iconic παπούτσια!  

Φέτος αφεθείτε και εμπνευστείτε από την επαναστατική δεκαετία του '60 με την υπογραφή του οίκου Castañer. 

 

Ανακαλύψτε τη νέα collection εδώ! 

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

Top