Νέα σειρά Le Pliage® σήμερα από ανανυκλωμένο nylon

Νέα σειρά Le Pliage® σήμερα από ανανυκλωμένο nylon

20/07/2021

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΣΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η LE PLIAGE®"
Η LONGCHAMP ΠΑΡΟΥΣΙAΖΕΙ ΤΗΝ ΝEΑ ΚΑΜΠAΝΙΑ LE PLIAGE® ΚΑΙ ΜΙΑ ΝEΑ ΤΣAΝΤΑ ΑΠO ΑΝΑΚΥΚΛΩΜEΝΟ ΝAΙΛΟΝ: LE PLIAGE® GREEN.

Στον κινηματογράφο και τη μόδα, η πιο σίγουρη ένδειξη της διασημότητας είναι να είναι κανείς γνωστός με ένα μόνο όνομα: Marilyn, Audrey, Twiggy, Kate. Το ίδιο ισχύει και για τις τσάντες - και, από το λανσάρισμά της το 1993, η Le Pliage® της Longchamp έχει αναμφισβήτητα αποκτήσει την ιδιότητα της διασημότητας. Γιατί ποια άλλη τσάντα μπορεί να ισχυριστεί ότι αγαπήθηκε τόσο ομόφωνα από ανθρώπους όλων των ηλικιών, φύλων και εθνικοτήτων; Ποια άλλη τσάντα μπορεί να διεκδικήσει τέτοια παγκόσμια απήχηση;

Τι κάνει τη Le Pliage® Green τόσο μοναδική;

Καθολική. Πολύχρωμη. Ευέλικτη. Προσαρμόσιμη. Η τσάντα που ήταν κάτι περισσότερο από μια τσάντα, είναι τώρα και κάτι παραπάνω - βιώσιμη. Η νέα καμπάνια της Le Pliage® συμπίπτει με το λανσάρισμα της Le Pliage® Green και αποτελεί το αποκορύφωμα των προσπαθειών της Longchamp να βρει βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για τον ανθεκτικό νάιλον καμβά της. Το 2019 και το 2020, η Longchamp εισήγαγε βιώσιμα υφάσματα όπως καμβά από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και καμβά από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο(νάιλον) με πιστοποίηση ECONYL® στις σειρές My Pliage® Signature και Green District, αντίστοιχα. Σήμερα η Le Pliage® Green είναι η πρώτη Le Pliage® που κατασκευάζεται με ανακυκλωμένο νάιλον, σηματοδοτώντας την έναρξη της μετάβασης της Longchamp στη χρήση αυτού του υλικού σε ολόκληρη τη συλλογή Le Pliage® μέχρι το 2022.

undefined undefined 

Πρόκειται για μια σημαντική δέσμευση, την οποία η Marie-Laure Dubuisson, Global Communications & Marketing Director, περιγράφει ως "εξέλιξη και όχι επανάσταση", επισημαίνοντας ότι η Le Pliage®, όπως και η Longchamp στο σύνολό της, ήταν πάντα το αντίθετο της "γρήγορης μόδας" - φτιαγμένη για να διαρκεί, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και σχεδιασμού.

Σήμερα η Le Pliage® Green έχει τη δική της καμπάνια

Τώρα η Le Pliage® επανασυστήνεται με μια νέα διαφημιστική καμπάνια, η οποία - μέσα από μια σειρά σύντομων βίντεο - εξερευνά τις πολλαπλές πτυχές της διαρκούς επιρροής της. Ο τόνος είναι αποφασιστικά«προκλητικός», καθώς η Le Pliage® δεν στερήθηκε ποτέ την αίσθηση του χιούμορ.

Το σύντομο βίντεο που είναι αφιερωμένο στη Le Pliage® Green στο πλαίσιο της καμπάνιας δείχνει μια κομψή γυναίκα να σηκώνει ένα πεταμένο κόκκινο πλαστικό μπουκάλι και να το βάζει σε έναν ροζ κάδο ανακύκλωσης - ένας γοητευτικός τρόπος που συμβολίζει τη σημασία της ανακύκλωσης, ώστε τα απορρίμματα να επαναχρησιμοποιούνται.

undefined undefined undefined

Η νέα πιο βιώσιμη Le Pliage® κυκλοφορεί σε μια σειρά από τέσσερα χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση: Δάσος, Ωκεανός, Γη και Χιόνι. Ξεχωρίζει από το πρωτότυπο σχέδιο με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως το ιδιαίτερο δέρμα και το κεντημένο λογότυπο με το άλογο κούρσας της Longchamp στο καπάκι της τσάντας, ενώ τα περίφημα "αυτιά" του, σε κάθε άκρο του φερμουάρ, έχουν ανοιχτές πράσινες άκρες.

Η σειρά Le Pliage Green είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Digalakis, στη Longchamp Boutique και εδώ!

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

Top